Overige activiteiten


Waterval Nauyaca
De waterval Nauyaca is een van de mooiere watervallen van Costa Rica. Met een wandeling van vier kilometer bereik je de ingang van de waterval.

Waterval Eco Chontales
Met mooie uitzichten leg je de rit naar de waterval Eco Chontales af. Ook hier heb je het gevoel dat je in ‘the middle of nowhere’ bent en je voelt je klein naast de waterval en in de ruige natuur. Voor degene die iets meer adrenaline willen: ga dicht bij de waterval zelf staan.. Maak je dagtrip compleet met een bezoek aan La Rana Roja voor lunch. Hier zijn ze bijna geheel zelfvoorzienend en je kunt met een kleine wandeling de waterval op hun terrein bezoeken.

Facebook Rancho La Rana Roja

Reservaat Hacienda Barú
Hacienda Barú is een reservaat gericht op ecotourisme. Wandel zelf of met gids door het park of onderneem een van de andere activiteiten.

Alturas Wildlife Sanctuary
Bij Alturas Wildlife Sanctuary vangen ze gewonde dieren of dieren die verlaten zijn op. De dieren worden verzorgd totdat ze weer vrijgelaten kunnen worden of ze krijgen een mooi verblijf op het terrein wanneer ze zorg nodig blijven hebben. Je kunt Alturas Wildlife Sanctuary bezoeken met een rondleiding of je kunt er als vrijwilliger terecht.

Website Alturas Wildlife Sanctuary