Een tipi van de accommodatie

Accommodatie


De accommodatie beschikt over twee lodges. Ze staan tussen de bomen en er is uitzicht op de rivier. Om echt in contact te komen met de natuur zijn de lodges open, wat tevens zorgt voor een goede ventilatie. Alle matrassen zijn ergonomisch dus aan slaapkwaliteit ontbreekt het zeker niet. Beddengoed en handdoeken zijn inclusief en je slaapt met de bescherming van een muggennet. Elke lodge heeft een eigen wastafel, toilet en douche en deze zijn naast de lodge te vinden in een aparte ruimte. Het sanitair wordt door een naastgelegen bron voorzien van water en zal voor een welkome verfrissing zorgen bij de warme temperaturen. Het water uit de kraan kan gedronken worden maar er is ook gefilterd water beschikbaar.

Om zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving beschikken de lodges niet over elektriciteit. Wij zullen voor (solar)lampen en kaarslicht zorgen en op de rancho of in ons huis is er de gelegenheid om je telefoon, camera of tablet op te laden. Het water komt rechtstreeks uit de natuur en is niet verwarmd, maar gezien de temperaturen is dit een heerlijke manier om af te koelen.

Beide huisjes beschikken over een king size bed, eventueel kan er in overleg een eenpersoonsbed bij geplaatst worden. De openingen zijn afgeschermd met gaas.

De rancho
De rancho is de plek om te ontspannen. Neem plaats in de hangmat en lees een boek of ga aan tafel zitten en speel samen een spelletje. Dit is ook de plek waar het oplaadpunt is.

Thermale baden
Direct naast de lodge zijn thermale baden te vinden. Door de locatie en de samenwerking met Eco Termales Quepos zijn de baden eenvoudig toegankelijk voor gasten van Tipi Calathea Ecolodge. De entreeprijs valt buiten de prijs voor het verblijf. Lees meer:
Activiteiten: thermale baden 

Kamperen
Reis je met kampeerspullen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Prijzen
Tot en met april 2020
1 persoon $45
2 personen $65
per kind $15
Diner per persoon $7
Ontbijt is bij het verblijf inbegrepen.
Lunch is mogelijk bij Eco Termales Quepos naast de lodge of bij een familie uit het dorp.

Inchecken vanaf 13:00, uitchecken voor 10:00.
We adviseren onze gasten te arriveren voor 16:00.

Reis je op de bonnefooi door Costa Rica? Bij interesse in een overnachting horen we dat graag minstens één dag van te voren.

De lodge is gesloten in de maand september 2019.

Er is een wasservice beschikbaar.

Bij het uitchecken kunt u met Colones of Dollars betalen.
De prijzen zijn inclusief BTW.

Er is geen mobiel bereik in het gebied waar de accommodatie is. De accommodatie beschikt over wifi.

Recensies van gasten

“Living in the wonderful peaceful nature. So close to beautiful swimming in a wonderful river and magical hot springs.”
~
Grace op Booking.com

“Wat een warm welkom en een ongerepte mooie omgeving hier. Bijzonder om dit te mogen ervaren. Het avondje bij volle maan en kaarslicht in de thermale baden was helemaal top!”
~
Quote uit ons gastenboek

“In de avond hebben wij nog een nachtwandeling gedaan, dit was een absolute aanrader. Wij hebben deze avond zoveel verschillende kikkers gezien, nergens anders in Costa Rica hebben wij zoveel variatie gezien. Ook hebben wij nog een (vriendelijke) slang gezien, wat was dit een geweldige ervaring.”
~
Kim op Tripadvisor