Een tipi van de accommodatie

Door de duur van de pandemie moeten we de lodge voor nu helaas sluiten.

Accommodatie


De accommodatie beschikt over twee lodges en er is een plek om te kamperen. De lodges staan tussen de bomen en er is uitzicht op de rivier. Om echt in contact te komen met de natuur zijn de lodges open, wat tevens zorgt voor een goede ventilatie. Alle matrassen zijn ergonomisch dus aan slaapkwaliteit ontbreekt het zeker niet. Beddengoed en handdoeken zijn inclusief en je slaapt met de bescherming van een muggennet. Elke lodge heeft een eigen wastafel, toilet en douche en deze zijn naast de lodge te vinden in een aparte ruimte. Het sanitair wordt door een naastgelegen bron voorzien van water en zal voor een welkome verfrissing zorgen bij de warme temperaturen. Het water uit de kraan kan gedronken worden maar er is ook gefilterd water beschikbaar.

In de lodge is een ventilator te vinden, er is een stroompunt en er staat een kleine lamp. Wij zullen ook voor solarlampen zorgen en op de rancho is er ook de gelegenheid om je telefoon, camera of tablet op te laden. Het water komt rechtstreeks uit de natuur en is niet verwarmd, maar gezien de temperaturen is dit een heerlijke manier om af te koelen.

Beide huisjes beschikken over een king size bed. De openingen zijn afgeschermd met gaas.

Het klimaat is warm en vochtig. Ook tijdens het droge seizoen (december tot en met april) valt er regelmatig een regenbui, dus het is het hele jaar groen. Over het algemeen koelt het aan het eind van de middag af tot een aangename temperatuur om te slapen.

De rancho
De rancho is de plek om te ontspannen. Neem plaats in de hangmat en lees een boek of ga aan tafel zitten en speel samen een spelletje. Geniet van het uitzicht op de rivier van Dos Bocas. Dit is ook de plek waar een oplaadpunt voor telefoons etcetera is.


Thermale baden
Direct naast de lodge zijn thermale baden te vinden. Door de locatie en de samenwerking met Eco Termales Quepos zijn de baden eenvoudig toegankelijk voor gasten van Calathea Lodge. De entreeprijs valt buiten de prijs voor het verblijf. Lees meer:
Activiteiten: thermale baden 

Kamperen
Er is een kampeerplek bestaande uit een terras, een toilet en een douche. Allen voor privégebruik. Op het terras is er licht en stroom.
Er is ruimte voor één tent / auto met daktent.
Prijs per nacht: $15 per tent.
Kamperen bij Eco Termales Quepos is ook mogelijk.
De auto op de foto’s is van het bedrijf Nomad America.

In samenwerking met Nomad America kunnen we een korting van 10% op de autohuur aanbieden.
Gebruik de code CALATHEA op de website van Nomad America tijdens het boeken.

Prijzen lodges

Tot en met september 2021

1 volwassene $45
2 volwassenen $65
per kind onder de 18 jaar $15
Diner per persoon $7
Ontbijt is bij het verblijf inbegrepen.
Lunch is mogelijk bij Eco Termales Quepos naast de lodge.

Inchecken is mogelijk vanaf 13:00 tot 18:00, uitchecken is mogelijk tot 10:00.
We adviseren onze gasten te arriveren voor 16:00.

Reis je op de bonnefooi door Costa Rica? Bij interesse in een overnachting horen we dat graag minstens één dag van te voren. Je kunt met Whatsapp een bericht sturen naar +506 7058 6525.

Er is een wasservice beschikbaar.

Bij het uitchecken kan er met Colones of Dollars betalen.
De prijzen zijn inclusief BTW.

Er is geen mobiel bereik in het gebied waar de accommodatie is. De accommodatie beschikt over wifi.

Recensies van gasten

“Living in the wonderful peaceful nature. So close to beautiful swimming in a wonderful river and magical hot springs.”
~
Grace op Booking.com

“Wat een warm welkom en een ongerepte mooie omgeving hier. Bijzonder om dit te mogen ervaren. Het avondje bij volle maan en kaarslicht in de thermale baden was helemaal top!”
~
Quote uit ons gastenboek

“In de avond hebben wij nog een nachtwandeling gedaan, dit was een absolute aanrader. Wij hebben deze avond zoveel verschillende kikkers gezien, nergens anders in Costa Rica hebben wij zoveel variatie gezien. Ook hebben wij nog een (vriendelijke) slang gezien, wat was dit een geweldige ervaring.”
~
Kim op Tripadvisor